Partnere

Kom og vær med i vores hyggelige klub i klubben.
Alle, der er fyldt 60 år eller fylder 60 år i løbet af 2024 har for et beskedent kontingent på 100 kr. mulighed for at blive medlem i Seniorklubben. Vi vægter det sociale samvær højt.

I Seniorklubben er det ikke et problem at finde nogen at spille med, man skriver sig bare på, hvor der er plads. Vi opfordrer dog til at spille 3-bolde, da det giver et bedre flow. Efter endt spil mødes vi oftest i restauranten eller på terrassen til lidt mad og hyggeligt samvær. Torsdag er vores faste spilledag, hvor der er løbende Stableford med månedsresultat og sæsonresultat og præmier i herre- og damerækken. Vi har fortrinsret til at skrive os på mellem kl. 9:00 og 11:00 indtil 8 dage før.

Én gang om måneden er der turnering med gunstart og efterfølgende spisning og præmieuddeling.
Turneringerne er i år på følgende datoer: 18. april Åbningsturnering 16.maj, 13.juni, 11.juli, 12.september Månedsturneringer 16.august Åben seniordag, som arrangeres sammen med Mogger og Mobber 10. oktober Afslutningsturnering.
Udover den ugentlige spilledag planlægger vi i lighed med tidligere år en endagsudflugt i løbet af sæsonen samt en efterårstur i september. Årets eftersårstur er allerede fastlagt og bliver fra 16. - 19. september, hvor vi skal overnatte og spille på Hjarbæk Fjord Golfcenter. Vi glæder os til den kommende sæson og til at byde velkommen til både nye og kendte spillere.
Bestyrelsen

Mølleåens Golf Klub
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rosenlundvej 3,

3540 Lynge
Tlf.: 48188631
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pro-shoppen
Patrick O´Neill
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188636
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
KozyKitchen
Lotte og Ulrik Pilehave
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188605
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.l
Gå til toppen