Skip to main content

Kommunikation

Kommunikation fra klub til junior og deres forældre

Som forældre til en junior golfspiller i Mølleåen, er der en række vigtige ting, som man skal kende omkring vores kommunikation. Vores hjemmeside er en vigtig platform for kommunikation, og I bør jævnligt checke siderne.

Golfbox

Golfbox er Dansk Golf Unions fælles tilmeldings og turneringsafviklingssystem og er helt uundværligt i den daglige drift af golfklubberne landet over. Alle medlemmer har en brugerid med adgang hertil.

Tilmelding til turnering, arrangementer, starttider på egen og fremmed bane samt turneringsbetingelser og meddelelser fra klubben foregår og kommunikeres altid via Golfbox, hvorfor forældrene bør sikre at der under juniorens Golfboxprofil er registreret en email adresse, der jævnligt tjekkes eller at forældrenes egen email adresse registreres under junioren. Hvis forældren selv er medlem kan dennes profil sættes op til at modtage kopi af meddelelser til junioren.

Kommunikation fra junior og forældre til klub

Kommunikation til klubben foregår via sekretariatet eller juniorudvalget hvis kontaktinformationer findes andetsteds på hjemmesiden. Tilmeldinger dog vis Golfbox.

Medlemskartotek

Alle vores kontaktinformationer omkring email, addresse og telefon får vi fra GolfBox. Det er derfor vigtigt, at I sikrer, at den information, der ligger på den email-adresse, som er registeret hos juniorspilleren i GolfBox, også bliver læst. Vi oplever desværre rigtigt tit, at information, som sendes ud via email, ikke bliver læst af enter junioren eller af en voksen.

Årligt spørgeskema

En gang om året (starten af januar) udsender vi et spørgeskema til alle juniorer, hvor vi bl.a. spørger dem, om de vil deltage i fællestræning, spille på hold eller andre relevante informationer, som vi skal bruge for at kunne planlægge/tilmelde til den kommende sæson.  Det er meget vigtigt at I svarer på dette skema.