Skip to main content

Bestyrelsens medlemmer

JP billede

John Pedersen
Formand
Formand for PR & Sponsorudvalget

Jeg har med stor fornøjelse været medlem af MGK siden 2001. Spiller aktivt en 2-3 gange om ugen i sæsonen, og mit hcp. er nu 15.
Er aktiv Møllemand og tidligere medlem af Møllemændenes bestyrelse.
Som formand for Sponsorudvalget er min vigtigste opgave at knytte vores partnere tættere til klubben samt hele tiden at udvikle vores tilbud, så det er attraktivt at være partner i Mølleåens Golf Klub. Opgaven er endvidere at skaffe optimal lønsomhed til gavn for klubben som helhed.

Den 1. december 2017 gik jeg på pension efter at have været ansat i oliebranchen i 47 år hos hhv. A/S Dansk Shell og det irske firma DCC Energi A/S. I alle årene har jeg udelukkende været beskæftiget med salg af olieprodukter og ledelse.
Privat bor jeg i Lynge og er gift med Anette, som i 2008 endelig opgav tennis og begyndte at spille golf. En beslutning hun aldrig har fortrudt. Vores 2 voksne børn og 4 børnebørn ved nu, hvor vi er henne, når vi ikke svarer på telefonen!

 

 JTM

Jesper Theilmann
Næstformand
Formand for Turneringsudvalget 

Jeg har spillet golf on-and-off siden en gang i 70’erne. Mit medlemskab i Mølleåens Golf Klub går tilbage til 1992.
Jeg har været med nogle år i bestyrelsen for Møllemændene, men er nu med i klubbens bestyrelse, hvor jeg sidder som næstformand og formand for Turneringsudvalget siden 2017.

Jeg har i mine unge dage spillet meget bold, med håndbolden som det primære, hvor jeg har været topscorer i Danmarksserien. Karrieren sluttede med en knæskade som 27-årig!

Jeg har tidligere arbejdet med projektering af ventilation, men gik i 2020 på efterløn. Jeg er 66 år gammel og bor i Farum sammen md Gitte, som også er medlem i Mølleåen. En stor del af vores fritid går med golf. Som regel har vi en tur sydpå forår og efterår. Sommerferien sker i vores campingvogn, hvor golfbaner besøges i ind- og udland.

Det er mit ønske at vi i turneringsudvalget, hvert år kan sammensætte et turneringsprogram, hvor der tages hensyn til den brede mening blandt medlemmerne i klubben. Vi skal forsøge at sammensætte turneringer der rammer ønsket fra så mange som muligt. Nogle har ønsker om konkurrenceprægede matcher, mens andre lægger mere vægt på det sociale. Balancen skal findes mellem ønsker fra de medlemmer der gerne vil deltage i turneringer, og spillere som blot ønsker søndagsrunden med ægtefællen.

Med håbet om mange gode matcher ønskes endnu en god golfsæson. 

 

 Ulrich Homann

Ulrich Homann
Bestyrelsesmedlem
Formand for Etikudvalget

 Jeg har været medlem siden 2009 i denne dejlige klub. Boede lige ved siden af Hjortespring GK da jeg blev medlem, men har aldrig fortrudt valget af Mølleåen. Nyder den dejlige natur, samt de fantastiske greens.
Bor nu i Kirke Værløse (lige ved siden af Værløse Golfklub), så er flyttet lidt tættere på 😊
Min kone Kirsten er også medlem og sammen spiller vi mange runder golf, både her og på mange baner på vores rejser.
Jeg er uddannet civilingeniør, og er efter mange år med selvstændig virksomhed, startet i 2012 med at arbejde hos Novo Nordisk, hvor jeg arbejder med fremstillingen af de forskellige devices til injektion af Insulin mm.
Har i mine unge år spillet basketball i BMS, og i den sammenhæng været inde omkring bestyrelsesarbejde i forenings-sammenhæng.
Har også siddet en del år i bestyrelsen på vores 3 børns skole – Herlev Privatskole.
Glæder mig til at give en hånd med til at fortsætte det fremragende arbejde som ledelsen samt bestyrelsen har udført de sidste mange år. 

 

   
 Steen Krogh Jensen

Steen Krogh Jensen
Bestyrelsesmedlem
Formand for Baneudvalget

Jeg har været medlem af Mølleåens golfklub siden 1995 og været single hcp.’er siden 2005. Jeg nyder at spille golf og har de sidste 10 år spillet mere end 120 runder om året, heraf ca. halvdelen i Mølleåen. Jeg deltager i så mange klubturneringer som jeg kan, da jeg synes det er sjovt at spille med en masse forskellige spillere. Mine to drenge har været medlem siden de blev gamle nok og sidenhen er det også lykkedes dem at lokke farfar til at spille. Min bedre halvdel fandt hurtigt ud af at hvis hun ville se mig, blev hun nød til at starte med at spille golf . Der er ikke mange af mine feriedage, hvor der ikke bliver spillet en runde golf. Jeg har spillet regionsgolf en årrække og skal i år prøve kræfter med senior divisionsgolf som reserve.

Banen er efter min opfattelse vores største aktiv og vi skal værne om den så godt vi kan. Det betyder at vi alle sammen skal blive endnu bedre til at rive efter os i bunkeren, rette nedslagmærker op og lægge turf tilbage på fairways, således at vi kan bevare den høje kvalitet på vores fantastiske bane.

   

Jan Lyngsdal

Jan Lyngsdal-Sørensen
Bestyrelesmedlem
Formand for Medlemsudvalget

Jeg er født i 1957 og har spillet golf siden 1998.
Medlem af Frederikssunds golfklub fra 2001 frem til ultimo 2008, derefter medlem i Mølleåen fra 2009 til i dag.

  I Mølleåen har jeg været i bestyrelsen af Par-turneringen (Tidligere Ægtepar turneringen) siden 2013. Her har jeg især stået for turneringen og turneringsformen som er ændret over den sidste 3 år. Jeg har også været medlem af Møllemændene herreklub siden 2018. i Herreklubben har jeg været ansvarlig for turneringsafviklingen og beskæftiget mig med at flytte alle vores turneringen over i Golfbox regi.
Jeg spiller selv så meget golf som jeg kan komme til. Arrangere også match-ture til udlandet og andre former for golf arrangementer.
Jeg har tidligere beskæftiget mig med IT, primært konsulent forretninger og projekt gennemførelser. I de sidste år af min karriere var det økonomi på store IT-projekter jeg arbejde med.
Jeg bor sammen med Kirsten, min kone, i et gammelt hus fra 1778 i Søsum, hvor vi nyder naturen når ikke vi er på golfbanen
   
 Terje Kartvedt

Terje Kartvedt
Bestyrelsesmedlem - Kasserer
Formand for Økonomiudvalget

Jeg har spillet golf siden 1976, hvor jeg startede som junior i Hvide Klit, lige syd for Skagen. Under studietiden i Århus, var jeg medlem i Århus GC, og siden 1994 har jeg været medlem her i Mølleåen

 

Det er blevet til en del runder i løbet af disse mange år, men jeg glæder mig stadig så meget til morgendagens runde, at jeg ofte ikke kan falde i søvn aftenen før:-)
Mit hcp er 2.1, og jeg har spillet på klubbens seniorhold de sidste 6 år.
Jeg er uddannet cand.merc fra Handelshøjskolen i Århus samt CBS.
Til daglig arbejder jeg som lektor i finansiering og erhvervsøkonomi.
Jeg bor i Vanløse med min kone, Henriette, og de 3 yngste af mine 5 børn:-)
Jeg ser frem til mit kommende arbejde i bestyrelsen, og håber, at jeg kan bidrage til, at klubben fortsætter den fine udvikling, jeg selv har haft glæde af de sidste 26 år.

 hv

Helle Valsø
Bestyrelsesmedlem

Jeg har spillet golf siden maj 2014, så I 2024 har jeg 10 års jubilæum.
Jeg havde svoret at jeg aldrig skulle spille golf, da det så kedeligt ud og altid var på den samme bane🙈
Jeg fik et prøvemedlemskab i 2014 og derfra tog det hurtig fart.
Jeg har et hcp på 14 og håber altid på at komme længere ned.
Min bedre halvdel Trond spiller også golf i MGK. Vi bruger alle vores ferier på golf og i sæsonen spiller vi gerne 3-5 gange i ugen.
Til dagligt arbejder jeg som Løn- og HR konsulent hos Visma, hvor jeg også er teamleder. Jeg har været hos Visma i 20 år til december 2024.
Jeg glæder mig til at arbejde for vores golfklub