Skip to main content

Klubber i klubben

1150 2012 10 26  Q5A7094
I Mølleåens Golf Klub kan du finde seks såkaldte klubber-i-klubben.

  • En klub-i-klubben skal have et klart defineret formål der indbefatter både golf som konkurencesport og som et middel til socialt samvær.
  • En klub-i-klubben skal have en klart defineret ledelse og opkræve kontingent til finansiering af den pågældende klubs aktiviteter.
  • En klub-i-klubben skal kunne repræsentere/inkludere en væsentlig del af MGKs medlemmer, og må ikke diskriminere ift. f.eks. krav til bestemt handicap. Man kan evt. fastsætte et minimum for krævet antal medlemmer.
  • En klub-i-klubben skal være åben for alle MGK medlemmer inden for den katogori der er mål-gruppen, men kan ikke etableres som en direkte "konkurrent" til en eksisterende klub-i-klubben .
  • En klub-i-klubben skal have et klart MGK perspektiv (såvel sportsligt som socialt), og ikke have "privat" karakter.
  • En klub-i-klubben skal i et vist omfang støtte driften af restauranten gennem afholdelse af fællesarrangementer (spisning, kaffe e.l.) ifm. afviklingen af klub-i-klub-medlemmernes spil på banen.

Det skønnes at de nuværende klubber-i-klubben dels opfylder ovennævnte, og dels fuldt ud kan dække medlemmernes behov, uden at virke fragmenterende på klubbens sociale liv. "

Møllepigerne:

En klub i klubben for alle damer, der er aktivt medlem af Mølleåens golfklub. Møllepigerne har spilledag tirsdag. Man kan frit vælge hvem man vil spille med og hvornår.

Møllemændemde:

Er en klub i klubben der arbejder efter samme koncept. De mødes hver onsdag. Møllemændenes klub er nok en af landets største herreklubber.

Mobberne:

En klub i klubben der mødes om fredagen. De tæller vores modne gruppe af spillere med masser af tid til socialt samvær.

Parturneringen:

Er en klub i klubben som afvikler en turnering hvor ægtepar og samboere kan deltage.

Skulle du have lyst til at høre mere om disse klubber, kan du gå ind på menuen til venstre  og finde den nødvendige information. Uanset hvad du vælger, vil du blive mødt med åbne arme af hyggelige medlemmer.

Moggerne:

En klub i klubben, der spiller en turnering én fredag om måneden. Moggerne retter sig mod piger/damer i alderen 60+ der er interesserede i deltage i det sociale liv i klubben og gerne vil spille med piger på samme alder.

Senior:

En klub i klubben der spiller match hver torsdag formiddag med en månedlig fælles spisematch. Klubben er åben for alle 60+ uanset køn.