Log på

Mølleåens Herreklub – Møllemændene – er for alle mandlige medlemmer af Mølleåens Golf Klub, der er fyldt 18 år, uanset handicap. Vores formål er at spille golf under turneringsmæssige forhold i kammeratligt samvær medlemmerne imellem. Vi er ca. 200 medlemmer, og er derfor den største klub-i-klub. Vi har et godt fællesskab og et gennemprøvet koncept, som skaber rigtig gode rammer for herreklubbens medlemmer.
Møllemændene spiller fast om onsdagen fra april til oktober. Sæsonen startes og afsluttes med en match på en lørdag. Hen over sæsonen gennemføres en række løbende turneringer, og sidste onsdag i hver måned afvikles månedsturnering med gunstart om eftermiddagen. Ved gunstarter er der fællesspisning og præmieoverrækkelse.
Ved sæsonstart inddeles alle Møllemænd i rækker, og der er altid præmier til de bedste i hver række hver uge. Ydermere har vi tættest på flaget på alle par-3 huller hver uge.
Vi har en spændende variation af forskellige spilleformer, som kan ses af turneringsplanen. De onsdage, hvor der ikke er gunstart, kan Møllemænd frit bestille tid hele dagen – så det passer ind i din kalender - til at afvikle dagens match, som tæller med i de gennemgående sæsonturneringer. Alle turneringer og matcher er handicapregulerende ((hvor format og baneforhold tillader det) og afvikles via GolfBox.
Møllemændene afvikler ved siden af onsdagsturneringerne den præstigefyldte hulspilsturnering.
Udover Gunstarter og onsdagsmatcher har vi en årlig skovtur og en venskabsmatch mod en anden herreklub.
Kontingent til Møllemænd er 350,- kr. Sæsontilmelding sker via GolfBox, hvor der ligeledes er mulighed for tilmelding til en hulspilsturnering og holdturnering. (tilmelding efter sæsonstart sker på anden måde - se opslag til højre)

Mølleåens Golf Klub
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rosenlundvej 3,

3540 Lynge
Tlf.: 48188631
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pro-shoppen
Patrick O´Neill
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188636
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Restaurant Mølleåen
Mads og Torben Johannesen
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188605
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.l
Gå til toppen