Log på

Velkommen til sæson 2020 i Parturneringen

Her finder du information omkring Parturneringen i Mølleåen. Her er også beskrevet, hvordan I tilmelder jer til vores turneringer samt hvilke aktiviteter, der er i løbet af sæsonen 2020. 
Hjælp os til at få flere deltagere. Spred budskabet om sjove matcher og godt sammenhold. Husk at man også kan stille op som mixed par og ikke behøver at være ægtepar eller samboende, blot mand/kvinde.

Alle aktive medlemmer i MGK kan tilmelde sig årets løbende parturnering. 
Vi starter året med en Åbningsturnering lørdag den 2. maj. 
I år forsætter vi den nye turneringsform i den løbende turnering, så vi spiller et indledende gruppespil og derefter går man over til et slutspil, som er en Knockout turnering. 

Gruppespil:
Der spilles der kun Greensome Stabelford! og der spilles hulspil.! Der spilles i 2 grupper delt op efter HCP. Først spilles der gruppespil hvor de 2 bedste placeret i hver gruppe går videre til slutspillet. Er der lighed imellem flere par, når alle de indledekampe er spillet, er det først indbydes kampe dernæst laveste HCP (HCP opgørses når åbningsturnering afholdes) Vinder: Der spilles maksimalt 18 huller. Vinder af matchen er det par, som vinder flest huller. Vinderparret får 2 kamppoint. Hvis matchen ender uafgjort, gives 1 kamppoint til hvert par.

Slutspil:
I slutspillet spilles der knockoutturnering, således at vinder af gruppe-1 møder nr. 2 i gruppe 2, og vinder i gruppe 3 møder nr. 2 i gruppe 4 osv. Se turneringsplan. Vinder: Der spilles til der findes en vinder, så er kampen lige på hul 18, forsætter man på hul-1 og bliver ved til man har fundet en vinder.  

Turneringen slutter den 23. september.

Afslutningsturneringen er den søndag den 27. september.

Man kan selv vælge om man vil deltage i alle 3 turneringen eller bare nogle af dem. 
Tilmelding til alle 3 turneringer skal ske via Golfbox.

Deltagende par:
Mixed par - skal bestå af en dame og en herre (Behøver ikke være et ægtepar eller et samboende par)

Løbende turnering:
Alle kampe spilles som hulspil og der spilles Greensome-Stabelford. Stabelford point bruges kun til at afgøre om man vinder, deler eller taber et hul. Se turnerings regler.

Prisen for den løbende turnering er: 250 kr. / pr. par.

Tilmelding og betaling
Sker via Golfbox.

Betaling for deltagelse er 250,- kr. pr par. 
Tilmelding og betaling skal ske senest den 29. april 2020.

Mvh - Bestyrelsen for Parturneringen
Kirsten Hansen, 40229978, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Willy Hansen, 40360181, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kirsten Lyngsdal, 61108720 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller
Jan Lyngsdal eller 21717216 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mølleåens Golf Klub
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rosenlundvej 3,

3540 Lynge
Tlf.: 48188631
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pro-shoppen
Patrick O´Neill
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188636
E-post:
Restaurant Mølleåen
Henrik Hannibal
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188605
E-post:
Gå til toppen