Skip to main content

Husudvalgets strategi

Mål A
Vedligeholdelse, renovering opgradering af bygninger.

Plan

  • Renovering af tag over restauranten.
  • Omklædningsrum gøres færdig.
  • Restauranten.
  • Tilslutninger og afløb til og fra div. installationer.

Værdier

  • Vi ønsker, at vores gæster og medlemmerne skal føle sig godt tilpas, når de
  1. anvender vores omklædning, bad og toiletter,
  2. bruger vores restaurant og gårdhaven.
  • Vi ønsker at holde bygningerne i en sådan stand, at de ikke mister deres brugsværdi.

Gennemførelse

  • Finde de midler, der skal til, for at afslutte den igangsatte renovering af omklædnings-faciliteterne. De skal fremstå som totalrenoverede og dermed give brugerne et positivt helhedsindtryk.
  • Finde midler til vedligehold og højnelse af kvaliteten af nuværende bygninger – ude såvel som inde.
  • Sætte arbejde i gang med skiltning i og omkring klubhuset.

Mål B
Indretning, ombygning, tilbygninger og nybygninger.

Plan

  • Bedre udnyttelse af eksisterende lokaler.
  • Restauranten.
  • Bagrum.
  • Indretning af fællesrummet ved proshop og sekretariatet.
  • Vi fastholder visionen om en ombygning af restauranten med henblik på at skaffe mere plads i lokalerne, der gør dem mere fleksible end de nuværende.

Værdier
Vi ønsker at præsentere os som en udadvendt og venlig og golfklub, når vi modtager vores medlemmer og gæster i rummet mellem proshop og sekretariat.

Gennemførelse

  • Kvaliteten skal generelt forhøjes.
  • Fællesrummet mellem proshop og sekretariat skal revurderes og gøres mere indbydende. Der er megen plads, der ikke nyttiggøres i dagligdagen.
  • Bagrumskapaciteten skal være tilpasset medlemsbehovet.
  • Overveje et ønske om, at rygerummet nedlægges og gøres til en integreret del af restauranten.