Log på

JP billede

John Pedersen
Formand
Formand for PR & Sponsorudvalget
Midlertidig Formand for Baneudvalget

Jeg har med stor fornøjelse været medlem af MGK siden 2001. Spiller aktivt en 2-3 gange om ugen i sæsonen, og mit hcp. er nu 15.
Er aktiv Møllemand og tidligere medlem af Møllemændenes bestyrelse.
Som formand for Sponsorudvalget er min vigtigste opgave at knytte vores partnere tættere til klubben samt hele tiden at udvikle vores tilbud, så det er attraktivt at være partner i Mølleåens Golf Klub. Opgaven er endvidere at skaffe optimal lønsomhed til gavn for klubben som helhed.

Den 1. december 2017 gik jeg på pension efter at have været ansat i oliebranchen i 47 år hos hhv. A/S Dansk Shell og det irske firma DCC Energi A/S. I alle årene har jeg udelukkende været beskæftiget med salg af olieprodukter og ledelse.
Privat bor jeg i Lynge og er gift med Anette, som i 2008 endelig opgav tennis og begyndte at spille golf. En beslutning hun aldrig har fortrudt. Vores 2 voksne børn og 4 børnebørn ved nu, hvor vi er henne, når vi ikke svarer på telefonen!

 

   
untitled 1

Lise Dalgaard

Næstformand

Formand for Kommunikationsudvalget

Jeg har været medlem af Mølleåens Golf Klub siden 1988.
Mit hcp. er blevet 25,2, og det vil jeg arbejde stærkt på at forbedre.

Jeg har tidligere været match- og turneringsudvalgsformand, været medlem af Kommunikationsudvalget og Møllepigeudvalget, haft ansvaret for ægteparturneringerne og været holdkaptajn i regionsturneringen. 
Jeg blev næstformand i bestyrelsen i 2009 og formand for Kommunikationsudvalget i marts 2011.

Som formand for Kommunikationsudvalget ser jeg det som min vigtigste opgave at sikre og udvikle samspillet og samarbejdet mellem bestyrelsen og klubbens medlemmer, ansatte og øvrige interessenter gennem konstruktiv information, kommunikation og dialog.

Jeg har gennem en lang årrække beskæftiget mig med undervisning samt planlægning og gennemførelse af større udviklingsprojekter (især på IT- og medieområdet) både som aktivt medvirkende og som ansvarlig leder. Det har bragt mig i nær kontakt med alle aldersgrupper og med mange funktioner inden for såvel det offentlige som det private erhvervsliv.

Min mand, Benny, har været medlem af klubben lige så længe, som jeg har, og nu har vi den store glæde, at både datter (Anne) og svigersøn (Per) samt deres to børn (Emma og Anders Bunch) og vores søn (Jens) er aktive henholdsvis senior- og juniorspillere i klubben, og Anne og Per er aktive i juniorarbejdet.

   
CG 2021 

Christian Gløet
Bestyrelsesmedlem
Formand for Sportsudvalget

Jeg har været medlem af Mølleåens Golf Klub siden 2000 og har fra starten elsket spillet. Jeg har brugt utallige timer i klubben og sporten har givet mig meget. Jeg har gennem min golfkarrierer spillet på landsholdet og spillet 6 år professionel golf. Ved siden af min golfkarrierer har jeg taget en serviceøkonom med speciale i sport og Event.

Efter seks år med livet på farten valgte jeg tilbage i 2019 af stoppe min professionelle golfkarrierer. I dag er jeg flyttet til Lynge med min kæreste Julie som jeg har mødt i Mølleåens Golf Klub, derudover er jeg også begyndt at læse HD ved siden af mit arbejde.

Inden jeg blev Sports udvalgsformand, har jeg været medlem af baneudvalget i flere år.

Jeg har en ambition om at Mølleåen skal være en klub for alle store og små, elitetære og dem der bare elsker golf. Derfor vil jeg være med til at skabe bro mellem Eliten og den almene golfspiller. Derudover skal der også være plads til at den enkelte golfspiller har mulighed for at udvikle sig sportsligt.

  

   
john h christensen

John Christensen
Bestyrelsesmedlem
Kasserer

Mit nuværende golfhandicap er 23 men mit mål er at komme under 10.

Som kasserer er det min opgave at sikre, at bestyrelsen forvalter medlemmernes penge forsvarligt og overholder generalforsamlingens vedtagne budgetter. Derudover er det mit ansvar at opstille retvisende årsrapporter og budgetter til generalforsamlingen.

Jeg er uddannet civiløkonom fra Handelshøjskolen i 1995. Har været ansat som revisor hos Crowe Horwath i perioden 1997 til 2001.

Jeg er tidligere indehaver af Revisorerne A/S som blev solgt i 2016.
Ejer af De 5 Stjerner A/S og Vision Service ApS med ca. 1.300 ansatte indenfor facility management til hoteller.

Jeg har desværre ikke haft tid til at spille golf de sidste 2 år idet jeg har arbejdet på nyt og spændende projekt, H.C Andersen Adventure Tower.

   
 JTM

Jesper Theilmann
Bestyrelsesmedlem
Formand for Turneringsudvalget

Jeg er født i 1955, har været medlem i Mølleåens Golf Klub siden 1992, og forsøger at holde mit hcp. éncifret et stykke tid endnu.

Jeg har tidligere siddet nogle år i Møllemændenes bestyrelse, og har nu været turneringsudvalgsformand siden 2017. Jeg vil gerne bidrage til at klubben har et aktivt turneringsudvalg. Det samlede turneringsudvalg har ansvaret for udfærdigelsen af årets turneringsplan under hensyntagen til ønsket om forskellige matchformer, og dermed afviklingen af disse turneringer. Jeg ser med glæde frem til fortsat godt samarbejde i udvalget og med sekretariatet.

Jeg har arbejdet med ventilation det meste af mit liv, men er i 2020 gået på efterløn, så der kan blive mere tid til golf.

Jeg bor i Farum sammen med Gitte, som også har stor glæde af sit medlemskab i Mølleåens golf klub. Vi bruger en stor del af vores ferier på golf. Enten sydpå, eller på tur med campingvognen.

   
sven krogstrup

Sven Krogstrup
Bestyrelsesmedlem
Formand for Etikudvalget

Har været medlem af Mølleåens Golf Klub siden foråret 1995 og deltaget i bestyrelsen siden 2003, i perioden 2007-2009 som næstformand og i perioden 2009 – 2014 som formand for klubben.

Er pensioneret partner fra Bech-Bruun Advokatfirma, hvor jeg tilbragte hele min aktive erhvervskarriere med selskabsret, transaktioner, fly og fast ejendom. Jeg har nu deponeret advokatbestallingen.

Jeg passer stadig lidt bestyrelsesarbejde og personlig investeringsvirksomhed, men bruger nu mere tid på golf (hcp. 16), cykling, haven, rejser (ofte med golf) og Lones og mine 6 børn (herunder Morten fra eliteholdet) og vore11 børnebørn.

Spillede basketball i 36 år indtil jeg blev 50 år, hvor golfen tog over. Er nu blevet en voksen mand da jeg er født i 1943.

Mølleåens Golf Klub
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rosenlundvej 3,

3540 Lynge
Tlf.: 48188631
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pro-shoppen
Patrick O´Neill
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188636
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Restaurant Mølleåen
Henrik Hannibal
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188605
E-post:
Gå til toppen