Log på

JP billede

John Pedersen
Formand
Formand for PR & Sponsorudvalget
Midlertidig Formand for Baneudvalget

Jeg har med stor fornøjelse været medlem af MGK siden 2001. Spiller aktivt en 2-3 gange om ugen i sæsonen, og mit hcp. er nu 15.
Er aktiv Møllemand og tidligere medlem af Møllemændenes bestyrelse.
Som formand for Sponsorudvalget er min vigtigste opgave at knytte vores partnere tættere til klubben samt hele tiden at udvikle vores tilbud, så det er attraktivt at være partner i Mølleåens Golf Klub. Opgaven er endvidere at skaffe optimal lønsomhed til gavn for klubben som helhed.

Den 1. december 2017 gik jeg på pension efter at have været ansat i oliebranchen i 47 år hos hhv. A/S Dansk Shell og det irske firma DCC Energi A/S. I alle årene har jeg udelukkende været beskæftiget med salg af olieprodukter og ledelse.
Privat bor jeg i Lynge og er gift med Anette, som i 2008 endelig opgav tennis og begyndte at spille golf. En beslutning hun aldrig har fortrudt. Vores 2 voksne børn og 4 børnebørn ved nu, hvor vi er henne, når vi ikke svarer på telefonen!

 

john h christensen

John Christensen
Næste formand
Kasserer

Mit nuværende golfhandicap er 23 men mit mål er at komme under 10.

Som kasserer er det min opgave at sikre, at bestyrelsen forvalter medlemmernes penge forsvarligt og overholder generalforsamlingens vedtagne budgetter. Derudover er det mit ansvar at opstille retvisende årsrapporter og budgetter til generalforsamlingen.

Jeg er uddannet civiløkonom fra Handelshøjskolen i 1995. Har været ansat som revisor hos Crowe Horwath i perioden 1997 til 2001.

Jeg er tidligere indehaver af Revisorerne A/S som blev solgt i 2016.
Ejer af De 5 Stjerner A/S og Vision Service ApS med ca. 1.300 ansatte indenfor facility management til hoteller.

Jeg har desværre ikke haft tid til at spille golf de sidste 2 år idet jeg har arbejdet på nyt og spændende projekt, H.C Andersen Adventure Tower.

   
 JTM

Jesper Theilmann
Bestyrelsesmedlem
Formand for Turneringsudvalget

Jeg er født i 1955, har været medlem i Mølleåens Golf Klub siden 1992, og forsøger at holde mit hcp. éncifret et stykke tid endnu.

Jeg har tidligere siddet nogle år i Møllemændenes bestyrelse, og har nu været turneringsudvalgsformand siden 2017. Jeg vil gerne bidrage til at klubben har et aktivt turneringsudvalg. Det samlede turneringsudvalg har ansvaret for udfærdigelsen af årets turneringsplan under hensyntagen til ønsket om forskellige matchformer, og dermed afviklingen af disse turneringer. Jeg ser med glæde frem til fortsat godt samarbejde i udvalget og med sekretariatet.

Jeg har arbejdet med ventilation det meste af mit liv, men er i 2020 gået på efterløn, så der kan blive mere tid til golf.

Jeg bor i Farum sammen med Gitte, som også har stor glæde af sit medlemskab i Mølleåens golf klub. Vi bruger en stor del af vores ferier på golf. Enten sydpå, eller på tur med campingvognen.

   
sven krogstrup

Sven Krogstrup
Bestyrelsesmedlem
Formand for Etikudvalget

Har været medlem af Mølleåens Golf Klub siden foråret 1995 og deltaget i bestyrelsen siden 2003, i perioden 2007-2009 som næstformand og i perioden 2009 – 2014 som formand for klubben.

Er pensioneret partner fra Bech-Bruun Advokatfirma, hvor jeg tilbragte hele min aktive erhvervskarriere med selskabsret, transaktioner, fly og fast ejendom. Jeg har nu deponeret advokatbestallingen.

Jeg passer stadig lidt bestyrelsesarbejde og personlig investeringsvirksomhed, men bruger nu mere tid på golf (hcp. 16), cykling, haven, rejser (ofte med golf) og Lones og mine 6 børn (herunder Morten fra eliteholdet) og vore11 børnebørn.

Spillede basketball i 36 år indtil jeg blev 50 år, hvor golfen tog over. Er nu blevet en voksen mand da jeg er født i 1943.

  

Jan Lyngsdal Jan Lyngsdal-Sørensen
Bestyrelesmedlem
  Jeg er født i 1957 og har spillet golf siden 1998.
Medlem af Frederikssunds golfklub fra 2001 frem til ultimo 2008, derefter medlem i Mølleåen fra 2009 til i dag.
I Mølleåen har jeg været i bestyrelsen af Par-turneringen (Tidligere Ægtepar turneringen) siden 2013. Her har jeg især stået for turneringen og turneringsformen som er ændret over den sidste 3 år. Jeg har også været medlem af Møllemændene herreklub siden 2018. i Herreklubben har jeg været ansvarlig for turneringsafviklingen og beskæftiget mig med at flytte alle vores turneringen over i Golfbox regi.
Jeg spiller selv så meget golf som jeg kan komme til. Arrangere også match-ture til udlandet og andre former for golf arrangementer.
Jeg har tidligere beskæftiget mig med IT, primært konsulent forretninger og projekt gennemførelser. I de sidste år af min karriere var det økonomi på store IT-projekter jeg arbejde med.
Jeg bor sammen med Kirsten, min kone, i et gammelt hus fra 1778 i Søsum, hvor vi nyder naturen når ikke vi er på golfbanen
   
  Terje Kartvedt
Bestyrelsesmedlem 
  Jeg har spillet golf siden 1976, hvor jeg startede som junior i Hvide Klit, lige syd for Skagen. Under studietiden i Århus, var jeg medlem i Århus GC, og siden 1994 har jeg været medlem her i Mølleåen.
Det er blevet til en del runder i løbet af disse mange år, men jeg glæder mig stadig så meget til morgendagens runde, at jeg ofte ikke kan falde i søvn aftenen før:-)
Mit hcp er 2.1, og jeg har spillet på klubbens seniorhold de sidste 6 år.
Jeg er uddannet cand.merc fra Handelshøjskolen i Århus samt CBS.
Til daglig arbejder jeg som lektor i finansiering og erhvervsøkonomi.
Jeg bor i Vanløse med min kone, Henriette, og de 3 yngste af mine 5 børn:-)
Jeg ser frem til mit kommende arbejde i bestyrelsen, og håber, at jeg kan bidrage til, at klubben fortsætter den fine udvikling, jeg selv har haft glæde af de sidste 26 år.
Mølleåens Golf Klub
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rosenlundvej 3,

3540 Lynge
Tlf.: 48188631
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pro-shoppen
Patrick O´Neill
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188636
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Restaurant Mølleåen
Henrik Hannibal
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188605
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Gå til toppen