Log på

JP billede

John Pedersen
Formand
Formand for PR & Sponsorudvalget

Jeg har med stor fornøjelse været medlem af MGK siden 2001. Spiller aktivt en 2-3 gange om ugen i sæsonen, og mit hcp. er nu 12,2. Drømmer om bare en enkelt gang at få encifret hcp.!
Er aktiv Møllemand og medlem af Møllemændenes bestyrelse.
Som formand for PR & Sponsorudvalget er min vigtigste opgave at knytte vores partnere tættere til klubben samt hele tiden at udvikle vores tilbud, så det er attraktivt at være partner i Mølleåens Golf Klub. Opgaven er endvidere at skaffe optimal lønsomhed til gavn for klubben som helhed.
Jeg har været ansat i oliebranchen i 47 år hos hhv. A/S Dansk Shell og det irske firma DCC Energi A/S. I alle årene har jeg udelukkende været beskæftiget med salg af olieprodukter og ledelse.

Privat bor jeg i Lynge og er gift med Anette, som for 8 år siden endelig opgav tennisspillet og begyndte at spille golf. En beslutning hun aldrig har fortrudt, og i dag spiller hun i hcp. 12,3. Vores 2 voksne børn ved nu, hvor vi er henne, når vi ikke svarer på telefonen!

   
untitled 1

Lise Dalgaard

Næstformand

Formand for Kommunikationsudvalget

Jeg har været medlem af Mølleåens Golf Klub siden 1988.
Mit hcp. er blevet 25,2, og det vil jeg arbejde stærkt på at forbedre.

Jeg har tidligere været match- og turneringsudvalgsformand, været medlem af Kommunikationsudvalget og Møllepigeudvalget, haft ansvaret for ægteparturneringerne og været holdkaptajn i regionsturneringen. 
Jeg blev næstformand i bestyrelsen i 2009 og formand for Kommunikationsudvalget i marts 2011.

Som formand for Kommunikationsudvalget ser jeg det som min vigtigste opgave at sikre og udvikle samspillet og samarbejdet mellem bestyrelsen og klubbens medlemmer, ansatte og øvrige interessenter gennem konstruktiv information, kommunikation og dialog.

Jeg har gennem en lang årrække beskæftiget mig med undervisning samt planlægning og gennemførelse af større udviklingsprojekter (især på IT- og medieområdet) både som aktivt medvirkende og som ansvarlig leder. Det har bragt mig i nær kontakt med alle aldersgrupper og med mange funktioner inden for såvel det offentlige som det private erhvervsliv.

Min mand, Benny, har været medlem af klubben lige så længe, som jeg har, og nu har vi den store glæde, at både datter (Anne) og svigersøn (Per) samt deres to børn (Emma og Anders Bunch) og vores søn (Jens) er aktive henholdsvis senior- og juniorspillere i klubben, og Anne og Per er aktive i juniorarbejdet.

   
hh moller

Henrik Hartvig Møller
Bestyrelsesmedlem
Formand for Baneudvalget

Jeg har været medlem af Mølleåens Golf Klub siden 1. juni 1995, og mit golf hcp er 7,2. Jeg har de sidste 2 år været aktiv i juniorudvalget som udvalgsformand.

Jeg har igennem mange år arbejdet med virksomhedsledelse og har derigennem været medlem af et stort antal bestyrelser i både ind- samt udland. Mine arbejdsmæssige kompetencer, der kan være til gavn for klubben, består i organisation, budget, budgetopfølgning, strategi, kapitalisering, kontraktforhandling, rekruttering.

Min hustru, Dorte Hartvig Duelund og min søn, Marcus Hartvig Møller, er også medlemmer af klubben.

   
john h christensen

John Christensen
Bestyrelsesmedlem
Kasserer

Mit nuværende golfhandicap er 23 men mit mål er at komme under 10.

Som kasserer er det min opgave at sikre, at bestyrelsen forvalter medlemmernes penge forsvarligt og overholder generalforsamlingens vedtagne budgetter. Derudover er det mit ansvar at opstille retvisende årsrapporter og budgetter til generalforsamlingen.

Jeg er uddannet civiløkonom fra Handelshøjskolen i 1995. Har været ansat som revisor hos Crowe Horwath i perioden 1997 til 2001.

Jeg er tidligere indehaver af Revisorerne A/S som blev solgt i 2016.
Ejer af De 5 Stjerner A/S og Vision Service ApS med ca. 1.300 ansatte indenfor facility management til hoteller.

Jeg har desværre ikke haft tid til at spille golf de sidste 2 år idet jeg har arbejdet på nyt og spændende projekt, H.C Andersen Adventure Tower.

   
 JTM

Jesper Theilmann
Bestyrelsesmedlem
Formand for Turneringsudvalget

Jeg har været medlem i Mølleåens Golf Klub siden 1992, og forsøger at holde mit hcp. éncifret et stykke tid endnu.

Jeg har siddet nogle år i Møllemændenes bestyrelse, men vil nu gerne bidrage med arbejdet til at klubben har et aktivt turneringsudvalg. Turneringsudvalget vil fra i år (2017) få mange nye medlemmer, som i samarbejde med de erfarne blivende medlemmer, vil være en bred stamme af aktive deltagere i beslutninger og afvikling af vores turneringer. Jeg ser med glæde frem til dette samarbejde.

Jeg har arbejdet med ventilation det meste af mit liv, og sidder i en stilling som projektleder i en mellemstor virksomhed, nogle få år endnu.

Jeg bor i Farum sammen med Gitte, som også har stor glæde af sit medlemskab i Mølleåens golf klub. Vi bruger en stor del af vores ferier på golf. Enten sydpå, eller på tur med campingvognen.

   
sven krogstrup

Sven Krogstrup
Bestyrelsesmedlem
Formand for Etikudvalget

Har været medlem af Mølleåens Golf Klub siden foråret 1995 og deltaget i bestyrelsen siden 2003, i perioden 2007-2009 som næstformand og i perioden 2009 – 2014 som formand for klubben.

Er pensioneret partner fra Bech-Bruun Advokatfirma, hvor jeg tilbragte hele min aktive erhvervskarriere med selskabsret, transaktioner, fly og fast ejendom. Jeg har nu deponeret advokatbestallingen.

Jeg passer stadig lidt bestyrelsesarbejde og personlig investeringsvirksomhed, men bruger nu mere tid på golf (hcp. 16), cykling, haven, rejser (ofte med golf) og Lones og mine 6 børn (herunder Morten fra eliteholdet) og vore11 børnebørn.

Spillede basketball i 36 år indtil jeg blev 50 år, hvor golfen tog over. Er nu blevet en voksen mand da jeg er født i 1943.

Mølleåens Golf Klub
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rosenlundvej 3,

3540 Lynge
Tlf.: 48188631
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pro-shoppen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188636
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Restaurant Mølleåen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188605
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Gå til toppen