Skip to main content

Meld dig til bridge

BridgeDet er ikke et øjeblik for tidligt at tænke på den kommende bridgesæson nu. Mens sneen daler ned, hygger vi os inden døre med kortene. Vi håber at se mange nye ansigter foruden naturligvis de tidligere medlemmer.

Vi vil igen i år udelukkende spille parturnering; normalt ca. 24 spil per aften afbrudt af en kaffepause. Vi begynder kl. 19:15 og sigter mod at være færdige kl. 23. Første aften er torsdag den 2. oktober, anden aften 2 uger senere den 16. oktober, og herefter hver anden torsdag.

Efter nytår benyttes handicapregulering på grundlag af efterårets resultater og tidligere "bridge-hcp.".
Alle medlemmer med ægtefæller eller "lignende" (ikke-medlemmer) er velkomne. Parvis tilmelding er en fordel men ikke absolut nødvendigt. Der spilles i en afslappet atmosfære, og det er ikke nødvendigt at møde frem hver gang.

Vi opkræver et kontingent på 125,- kr. per person for hele sæsonen til dækning af præmier ved juleafslutningen og bridge / golf-turneringen i foråret samt indkøb af materiel.
Tilmeld dig på tavlen i klubhuset. Tilmeldingsfristen udløber lørdag den 27. september.
Evt. supplerende oplysninger kan fås på tlf. 44 98 29 16 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hanne og Erik Hulgaard.