Skip to main content

Pressemeddelelse

Mølleåens Golf Klub slår søndag 25. april dørene op for alle, som kunne tænke sig at prøve kræfter med golfsporten. Åbent hus-arrangementet i Mølleåens Golf Klub er et led i den landsdækkende Golfens Dag, som i år afholdes for tredje gang

Golf har ry for at være svært tilgængelig og en sport for de få, men Mølleåens Golf Klub vil gerne slå en pæl gennem fordommene og inviterer derfor alle indenfor for at vise, at golfsporten kan være helt nede på jorden – selv om boldene flyver højt.

Vi starter med velkomst kl. 10.00. Efter en introduktion til dagens program sættes aktiviteterne i gang. Det kan være, at du er inviteret af en af klubbens medlemmer til spille en golfrunde, så du starter med af følges med den, der har inviteret dig over på træningsanlægget, hvor I kan slå et par bolde, inden I skal ud i turneringen. Denne turnering varer et par timer. Når I kommer tilbage mødes vi i klubbens gård, klubhuset eller i restauranten, alt efter vejret.

Skal du ikke spille turnering, vil der efter velkomsten være rig mulighed for at 'Slå en skævert – det er ligetil!' Du kommer på klubbens træningsområde, hvor du kommer rundt på forskellige 'stationer', hvor du under kyndig vejledning kan komme til at slå langt 'Drive'. Og du kommer til at deltage i en puttingturnering over 18 huller. Der vil også være mulighed for at prøve, om det er let eller svært at slå en bold ud af en sandkasse 'bunkers' og selvfølgelig også, om det virkelig kan være så svært at slå en bold bare 20 meter ind til et flag på en jævn græsplane 'indspil'.

Når du så har brugt ca. 2 timer på banen eller på træningsområdet, mødes vi i klubhusregi og ser på, hvilke muligheder I har for at arbejde videre med de udfordringer, I nu har stiftet bekendtskab med. Klubben vil her gerne være vært ved en øl eller vand, og de, der har fået en god appetit af den friske luft og de fysiske udskejelser, kan nyde den specielle platte, som restauranten har på menuen denne dag:
En platte med ost, sild, fisk og lidt lunt hertil en lille øl eller en vand for kun 80,- kr.
Der vil også være rig mulighed for at se mere, stille spørgsmål, drøfte muligheder for at deltage i klubbens sociale liv m.v.

Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund og 125 af landets golfklubber, som på dagen inviterer nysgerrige sjæle inden for til en dag i golfens univers. Alle interesserede børn og voksne vil på dagen få en introduktion til golfspillet og en chance for selv at opleve suset, når golfbolden rammes. Så kom og slå en skævert søndag 25. april – det er ligetil!