Skip to main content

skaevert_logo_outline_smallKom og slå en skævert i Mølleåens Golf Klub – det er ligetil!

Mølleåens Golf Klub slår søndag den 25. april dørene op for alle, som kunne tænke sig at prøve kræfter med golfsporten. Åbent hus-arrangementet i Mølleåens Golf Klub er et led i den landsdækkende Golfens Dag, som i år afholdes for tredje gang.


Golf har ry for at være svært tilgængelig og en sport for de få, men Mølleåens Golf Klub vil gerne slå en pæl gennem fordommene og inviterer derfor alle indenfor for at vise, at golfsporten kan være helt nede på jorden – selv om boldene flyver højt.

Kom og spil med en af dine venner selv om han eller hun ikke har spillet før.

Er du medlem af MGK og har spilletilladelse, får du her alle tiders chance for at inviterer en ven – der ikke er golfer – med til at spille en golfrunde. Jeg tror vi alle sammen har hørt venner vise interesse, men også på samme tid er forbeholdende overfor denne mærkelige sport.

  • Der er opslået en 9-hullers turnering i Golfbox, hvor et medlem af klubben kan tilmelde sig en greensome med en gæst uden hcp. Turneringen starter kl. 10.30 med max. 16 par. Der vil være enkelte små præmier til vinderne.
  • Der bliver dannet 3 træningsgrupper på drivingrange – udslag fra måtterne, spil på putting-green og indspil/bunkerslag – der hver får en instruktør.
  • Der bliver mulighed for at køre en tur i golfvogn med et MGK-medlem ved rattet, så gæsterne kan få et indblik i banens mange spændende huller og udfordringer.
  • Repræsentanter for klubberne i klubben – Møllepiger, Møllemænd og Mobber – vil være til stede og kan fortælle om både golfspillet og det sociale liv.
  • Sekretariatet vil være til stede, så der er mulighed for at få alle de nødvendige oplysninger om indmeldelse osv.
  • Pro’en vil være til rådighed og pro-shoppen åben.
  • Rikke i restauranten har forberedt en frokostplatte, så der er mulighed for at slappe af enten i gården eller indenfor efter anstrengelserne.


Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund og 125 af landets golfklubber, som på dagen inviterer nysgerrige sjæle indenfor til en dag i golfens univers. Alle interesserede børn og voksne vil på dagen få en introduktion til golfspillet og en chance for selv at opleve suset, når golfbolden rammes. Så kom og slå en skævert søndag 25. april – det er ligetil!

Læs mere på http://www.golfensdag.dk

  • Oprettet den .