Skip to main content

KM for damer og herrer den 5. – 6. sept.

km2009
Lørdag den 5. september, 1. og 2. runde
Vejret fik – for mange af spillerne – betydning for scores specielt i 2. runde. Men heldigvis kunne både de seje spillere og den godt opsatte bane klare regnen, så de to indledende runder blev afviklet uden nævneværdig forsinkelse og med flere – efter omstændighederne – flotte scores. Fx gik Christian Gløët 2. runde som den eneste under par (i 70 slag). Det skulle vise sig at blive den eneste runde under par i den samlede turnering – flot præstation under så vanskelige forhold.
Efter cuttet gik 10 damer og 21 herrer videre til den afsluttende runde søndag.
Søndag den 6. september startede også i gråvejr, med kraftig vind fra vest men også med lidt varmende sol, som blev mere stabil i løbet af dagen.

Søndag den 6. september, 3. runde

3. runde blev noget lettere vejrmæssigt, og der blev spillet rigtig god golf undervejs.
Der blev slået mange lange drives og flotte præcise indspil, og der blev sænket lange puts.
Det gode spil resulterede fx i, at der var to spillere, der gik under par på de første ni huller.
Men der var selvfølgelig også frustrerende slag fra bunker til bunker og fra rough til rough, som gav nogle høje scores for enkelte spillere på enkelte huller.
Et af dagens højdepunkter var Peter Nystrups spil på 15. hul. Han lå i fairway-bunkeren i 1. slag, slog sit 2. slag 1 meter forbi hullet, hvorefter bolden trillede tilbage i hullet til en eagle!!
Heldigvis var der tilskuere på Højen, der – med en sandwich og en øl/Sprite/Cola i hånden – fik den oplevelse at se slaget og resultatet på nært hold. Peter selv så kun resultatet. Det var han så til gengæld tilfreds med!

Resultatet blev:
KM-Damer Julie Holm Hansen (vinder i +46), Lisa Burchardi (runner up i +58).
KM-Herrer Christian Gløët (vinder i +1), Christian Kragh (runner up i +5).

Reception
Kl. 14.30 flyttede spillere og tilskuere ind i restauranten, hvor Rikke havde sørget for en indbydende buffet med frugt, sandwichs, små varme frikadeller og pølser, lækker ost med valnødder i sirup – så der var lidt for enhver smag og aldersgruppe.
Kl. 15 bød Sven Krogstrup velkommen til præmieoverrækkelsen. På det tidspunkt var pladserne i både restaurant og bar fyldt med børn og voksne i alle aldre – nogle måtte endda tage til takke med ståpladser.
Vindere og runner ups i samtlige klubmesterskabsrækker fik overrakt deres velfortjente præmier og lykønskninger af formanden, og de traditionelle billeder blev taget.