Skip to main content

Banen uge 45

Greens
Alle greens prikkes med vores verti drain. Efter ”operationen” vil de blive tromlet, men vil i de første par dage være lidt ujævne. Der vil endvidere være huller efter verti drainen.

Vandingsanlæg
Tirsdag og onsdag vil vi vinterklargøre vores vandingsanlæg. Dette betyder, at vi blæser luft igennem alle slanger og rør, hvorved der pludseligt kan ske ”vanding” af greens og teesteder. Vi er herrer over hvilke sprinklere der åbner – så vær opmærksom.

Teesteder
Vi er påbegyndt opretningen af det gule teested på hul 2, hvorfor dette er flyttet frem til rød tee. I løbet af denne uge vil vi tillige påbegynde opretning af 6. teested, hvorfor der vil skulle spilles på vinterteested på dette hul.
De nævnte teesteder vil være lukket indtil foråret.

Fairways
Alle vores fairways skal prikkes med vores verti drain. Denne arbejdsopgave udføres ind imellem alle de andre daglige opgaver.
En meget langsomkørende traktor køre med verti drainen på langs af fairways, og der er ikke mulighed for at stoppe, når ”næsen” er sat i sporet. Der skal vises hensyn, og vi håber på jeres forståelse.

Vintergreens
Alle vintergreens skal ”behandles” som almindelig greens, dvs. når de ikke er i spil, skal der tages lempelse efter regel 25-3.

Der betales reduceret greenfee kr. 300