Skip to main content

Wildcard til Christian Gløët

"Glæd dig til den internationale golfturnering i Himmerland Golf & Spa Resort.
En perlerække af verdens bedste golfspillere lægger vejen forbi Vesthimmerland i European Tour turneringen. Made in Denmark spilles på det eksklusive Himmerland Golf & Spa Resort."

Sådan skriver Himmerland Golf om arrangementet, og nu er er Christian Gløët med i turneringen. Efter mindre end 1 år som professionel golfspiller, har Christian Gløët gjort det så godt, at Europa Touren i samråd med Ecco Touren og Dansk Golf Union har givet Christian Gløet et Wild Card til Made in Denmark. Det bliver spændende at se, hvordan Christian vil klare sig i en turnering med nogle af verdens bedste.
Ambitionerne er store efter sejren i Finland og den flotte placering som bedste dansker i Hamborg, og Christian har flere gange vist stor styrke, når han har været allermest presset.

Entryliste-MIDDu kan selv se et udsnit af entrylisten her.

Hele 70 European Tour vindere, der tilsammen har vundet 178 turneringer på European Tour, har tilmeldt sig Made in Denmark, og det glæder Promotor Flemming Astrup.

Blandt de tilmeldte er to tidligere Majorvindere. Michael Campbell, der vandt US Open i 2005 og Paul Lawrie som vandt The Open i 1999. Derudover har hele otte spillere prøvet at spille Ryder Cup. Tre af dem var med på det seneste hold i 2012, Nicolas Colsaerts, Francesco Molinari og Paul Lawrie.

Christian er kommet i rigtig godt selskab, og ser frem til turneringen.FB 2013 08 25 KBU4356Christian Gløët under klubmesterskabet 2013.                                                                        Foto: Karsten Bundgaard