Skip to main content

Firkløver Cup 2011

I week-enden 24. og 25. september havde 4 x 30 spillere fra juniorer til veteraner sat hinanden stævne på Værløse og Hillerød GK. Vejret var super, og trods meget våde baner blev der spillet rigtig flot golf. Efter 15 parmatcher og 30 singler stod Hillerød og Mølleåen lige med 80 matchpoint. En ekstra kontrol af scoreboardet viste dog, at Hillerød med 81 point vandt den første aktie i den nye Firkløver Pokal sponceret af Fairway Golf Rejser. Værløse blev 3'er med 77 point, Hjortespring sidst med 62 point.

Stor tak til vores hold for en super indsats. De mange positive tilbagemeldinger fra deltagerne tyder på, at vi har fundet en turneringsform, der er kommet for at blive. Mere om det, når Turneringskalenderen for 2012 er på plads.