Skip to main content

Hvad med de +67 årige?

På generalforsamlingen foreslår bestyrelsen en ændring af lovens § 3, som blandt andet betyder, at vi afskaffer pensionistkategorien. Motiveringen er, at vi gerne kvalitetsmæssigt vil fastholde den golfklub, vi kender. Men den økonomiske situation, som vi – i lighed med alle andre golfklubber – befinder os i, kræver en række ændringer, herunder denne.

Ændringen betyder:

  • At alle de +67 årige, som ønsker at bevare fulde spillerettigheder konverteres til almindelige seniormedlemmer, dog at de, som ikke har erhvervsindtægter, får ret til at aftrappe pensionistrabatten over 4 år med 250 kr. pr. år til og med 2014.
  • At alle +67 årige (også fremtidige og med eller uden erhvervsindtægter) får mulighed for at konvertere deres fuldgyldige medlemskab til et hverdagsmedlemskab, hvor der gives en rabat i forhold til det almindelige seniorkontingent på 25 % svarende til, at de i 2011 betaler 4.500 kr. i årligt kontingent som kompensation for bortfaldet.
  • De +67 årige hverdagsmedlemmer får endvidere ret til at deltage i klubturneringer i weekends og på helligdage uden at skulle betale greenfee. (De yngre hverdagsmedlemmer må fortsat betale fuldt greenfee ved deltagelse i klubturneringer i weekends og på helligdage.)
  • De +67 årige hverdagsmedlemmer har ret til at konvertere deres hverdagsstatus tilbage til fuldgyldigt seniormedlemskab, når de måtte ønske det, og uden at skulle betale indskud igen, herunder med de aftrapningsmuligheder, som er gældende til 2014 for medlemmer uden erhvervsarbejde.

Forslaget vil blive yderligere belyst under generalforsamlingen.

Den 11. marts 2011
Bestyrelsen/v. Sven Krogstrup