Skip to main content

Klubmanager/Sekretærer

Mølleåens Golf Klub søger to medarbejdere til at påtage sig de daglige ledelses- og sekretariatsopgaver i golfklubben.
Kendetegnende for arbejdet er, at man skal have lyst til at påtage sig de mange forskelligartede opgaver i klubben og til den store medlemskontakt, som er en væsentlig del af jobbet.


Vi vil lægge vægt på, at vore nye medarbejdere har kendskab til golfspillet og til miljøet i en golfklub bl.a. for derved lettere at kunne sætte sig ind i de opgaver og redskaber, der knytter sig til det administrative arbejde.
Det er desuden væsentligt, at ansøgere, der vil påtage sig opgaver, der knytter sig til en klubmanagerfunktion, har ledelseserfaring.

Den ene af stillingerne er til besættelse snarest muligt, den anden til besættelse sidst på året, da vor nuværende sekretær har orienteret os om, at hun vil trække sig tilbage efter mange års tjeneste.

Vi har ikke lagt os endeligt fast på opgavefordelingen og kravene til kompetencerne hos de enkelte nye medarbejdere, men tilsammen skal de som udgangspunkt kunne påtage sig ansvaret for følgende centrale områder med reference til bestyrelsen:

  • Den daglige ledelse af klubben med reference til bestyrelse og udvalg.
  • Samarbejde med bestyrelse og udvalg om fordeling og løsning af de daglige opgaver.
  • Personaleansvaret for klubbens medarbejdere.
  • Klubbens løbende økonomi, herunder ind- og udbetalinger, lønsystemer, fakturering, bogføring, budgetlægning, regnskabsførelse, økonomirapportering og ad hoc analyser samt arbejdet med sponsorer.
  • Den interne og eksterne information og kommunikation.
  • Samarbejde med restauratøren.
  • It-implementering og -opfølgning.
  • Organisering af klubbens dokumenter og lokaler.

Arbejdet vil blive tilrettelagt, så det supplerer det frivillige arbejde, som udføres i bestyrelse og udvalg, på en relevant måde.

Interesserede kan henvende sig til klubbens formand Sven Krogstrup på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 61 31 10 01.