Log på

Firkløver samarbejdet er en supergreenfee-ordning, som giver medlemmerne i Hjortespring Golfklub, Hillerød Golf Klub, Værløse Golfklub og Mølleåens Golf Klub ret til at spille greenfee på hinandens baner for i alt kr. 600,00 i perioden 1. maj- 31. oktober. 

Samarbejdsaftale
Bestyrelserne i Hillerød Golf Klub, Mølleåens Golf Klub, Hortespring Golfklub og Værløse Golfklub har i enighed besluttet sig for at udvide det allerede eksisterende samarbejde mellem klubberne. Det øgede samarbejde de 4 klubber imellem har udgangspunkt i en grundlæggende respekt for klublivet i den enkelte klub.

Med afsæt heri, er målet med det tættere samarbejde:

  • at give medlemmerne flere, bedre og mere varierede muligheder for at dyrke golfspillet,
  • at give sponsorerne flere, bedre og mere varierede muligheder for opnå værdi for sponsorkronerne,
  • at forbedre klubbernes økonomi.

 

Hertil kommer de potentielle besparelser, der kan opnås gennem en samordning af driften. Her tænkes blandt andet på opnåelsen af mængderabatter og bedre indkøbspriser ved samordnet indkøb af væsentlige forbrugsvarer i forbindelse med driften af de 4 baner. Vi forestiller os også, at der kan opnås besparelser gennem koordinering af de 4 klubbers maskininvesteringer etc. Endelig vil det tætte samarbejde indebære, at vi kan trække på hinandens erfaringer omkring driften af banerne.

Vi har samtidig besluttet os for at etablere en supergreenfee ordning, hvor fuldtids- og hverdagsmedlemmer i en klub, mod betaling af ét årligt beløb på kr. 600,- opnår fri adgang til at spille på de 3 andre baner, som greenfeespiller. Ordningen gælder alle ugens dage for fuldtidsmedlemmer og alle hverdage for hverdagsmedlemmer. Medlemmer, der tilslutter sig ordningen, skal have et hcp. på 48 eller derunder.

Vi vil samtidig forsøge at koordinere vores turneringskalendere, så der holdes så få samtidige turneringer som muligt.

For at sikre forankringen af samarbejdet i de 4 klubber igangsættes nu en proces, hvor udvalgsmedlemmer, klubmanagere/forretningsførere og chefgreenkeepere fra de 4 klubber skal mødes med henblik på at identificere potentielle samarbejdsområder og konkretisere hvor, hvordan og hvornår samarbejdspotentialet kan udnyttes. I første omgang afholdes møder omkring banedriften og sponsorudvalgene.

For at sikre, at alle kommer til at trække i samme retning, vil 2 repræsentanter fra den overordnede samarbejdsgruppe deltage i et eller flere af møderne på de underliggende potentielle samarbejdsområder.

Vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde mellem de 4 klubber og glæder os til at kunne informere nærmere om konkrete resultater.

På bestyrelsernes vegne

René Kjærsgaard-Nielsen, Ole Steen Andersen, Kim Christensen og John Pedersen

Mølleåens Golf Klub
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rosenlundvej 3,

3540 Lynge
Tlf.: 48188631
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pro-shoppen
Patrick O´Neill
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188636
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Restaurant Mølleåen
Mads og Torben Johannesen
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188605
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.l
Gå til toppen