Log på

I december 2023 holder vi i åbent for julefrokoster i uge 49 (den 5., 6., 7.) og i uge 50 (den 12., 13, og14.). 

 

Platte. Kr. 230,- pr. person.
2 serveringer ved bordet. Minimum 4 personer. 

Kryddersild og karrysild m. æg/løg/kapers
Gravad laks m. rævesovs
Rødspættefilet m. remoulade 
Æg m. Håndpillede rejer og citron mayonnaise 
Vol au vent med høns i asparges 
Hjemmelavede frikadeller m. surt
Ris a la mande

 

Buffet. Kr. 350,- pr. person.
Minimum 25 personer.

Kryddersild og karrysild m. æg/løg/kapers
Samt lun stegt sild m. sennep
Gravad laks m. rævesovs
Rødspættefilet m. remoulade 
Æg m. Håndpillede rejer og citron mayonnaise
Vol au vent med høns i asparges 
Hjemmelavede frikadeller m. surt
Ribbensteg m. surt
Sylte m. rødbeder og sennep
2 slags ost m. tilbehør
Ris a la mande

Bestilling via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. til restauranten - senest 3 hverdage før.

Mølleåens Golf Klub
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rosenlundvej 3,

3540 Lynge
Tlf.: 48188631
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pro-shoppen
Patrick O´Neill
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188636
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Restaurant Mølleåen
Mads og Torben Johannesen
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188605
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.l
Gå til toppen