I december 2023 holder vi i åbent for julefrokoster i uge 49 (den 5., 6., 7.) og i uge 50 (den 12., 13, og14.).
Platte. Kr. 230,- pr. person.
2 serveringer ved bordet. Minimum 4 personer.
Kryddersild og karrysild m. æg/løg/kapers
Gravad laks m. rævesovs
Rødspættefilet m. remoulade
Æg m. Håndpillede rejer og citron mayonnaise
Vol au vent med høns i asparges
Hjemmelavede frikadeller m. surt
Ris a la mande
Buffet. Kr. 350,- pr. person.
Minimum 25 personer.
Kryddersild og karrysild m. æg/løg/kapers
Samt lun stegt sild m. sennep
Gravad laks m. rævesovs
Rødspættefilet m. remoulade
Æg m. Håndpillede rejer og citron mayonnaise
Vol au vent med høns i asparges
Hjemmelavede frikadeller m. surt
Ribbensteg m. surt
Sylte m. rødbeder og sennep
2 slags ost m. tilbehør
Ris a la mande
Bestilling via mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. til restauranten - senest 3 hverdage før.