Partnere

Mølleåen med på DGU Junior Talentcenter

Mølleåen har i år 4 juniorer med på DGU's nystartede Talentcenter i Hillerød (1 ud af 5 centre i Danmark). Formålet med centrene er at udvikle juniorer der vil noget med deres golf, hvad enten ambitionerne måtte række til landshold mv. eller basal dygtiggørelse. Der gennemføres i løbet af året 13 træningssamlinger (3 timer) hvor der arbejdes med fysisk og mental træning, sving teori, course management og meget andet.

IMG 1803

Deltagerne fra Mølleåen er Alberte Hallberg Thuesen, Emma Kaisa Dalgaard Bunch, Anders Dalgaard Bunch og Magnus Dalbøge Søndergaard. De siger selv om deres deltagelse:

Alberte

"Jeg har fået meget ud af Talentcenteret i Hillerød. Noget af det bedste er, at vi ikke kun får træning i det tekniske ved golfspillet, men også mentaltræning og taktisk træning. Med de muligheder jeg har fået af talentcenteret, tror jeg, at jeg kan byde ind med sjove input og lege i juniortræningerne."

Emma

"Det betyder rigtig meget for mig, at være en del af DGU’s talentcenter, som støtter mig i min udvikling i golf. Talentcenteret giver mig god mulighed for at blive bedre i mit taktiske spil, min indre dialog og fysik. Jeg lærer også nogle at kende fra andre klubber, og det giver mig gode kontakter. Mit mål er, at komme på klubbens dameelite hold inden for de næste par år."

Anders

"Et af mine mål var at blive fast spiller på klubbens 2. hold. Jeg vil gerne bruge DGUs talentcenter som ekstra støtte til min træning. Jeg får bl.a. en masse mentaltræning, som jeg bruger meget. Derudover kan det være, at jeg, fordi jeg får den ekstra træning, kan øge mine chancer for at komme på Team Danmark ordningen i forbindelse med min kommende ungdomsuddannelse."

Magnus

"Jeg er rigtig glad for at gå på DGUs talentcenter. Talentcenteret har lært mig meget, og bliver stadig ved med det. På centeret bliver jeg bedre både mentalt og fysisk. Træningen som jeg får der, hjælper mig også til at forbedre mit taktiske spil. Jeg håber på at kunne bruge talentcenterets træning, til at forbedre mit spil så jeg med tiden kan komme med i elitetruppen i Mølleåen."

Fra deltagerne lyder en stor tak til Støtteforeningen, der har valgt at støtte forløbet med delvis betaling af deltagerprisen.

/Juniorudvalget

Mølleåens Golf Klub
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rosenlundvej 3,

3540 Lynge
Tlf.: 48188631
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pro-shoppen
Patrick O´Neill
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188636
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
KozyKitchen
Lotte og Ulrik Pilehave
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188605
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.l
Gå til toppen