Log på

StartpakkeMed en startpakke, bliver du introduceret til golf på bedste vis med undervisning, lånt udstyr og samvær med andre golfspillere.

Så fik vi afviklet sidste afd. af Danmarks turneringen, 2 puljevindere, 1 anden plads, 1 tredje plads og 1 fjerde plads.
Herrernes 2. hold vandt alle kampe i deres pulje og rykker op i 3. division.
Damernes 2. hold vandt 9-0 over Nivå og har demed vundet alle kampene pånær en udekamp i Helsingør. Holdet vinder deres række, men kan desværre ikke rykke op, da damernes 1. hold ligger i denne divison.
Herrernes 1. hold tabte den afgørende kamp 10-8 ude imod The Scandinavian om lørdagen og kunne derfor kun håbe på, at Storstrømmen kunne slå The Scandinavian om søndagen, men Storstrømmen tabte 17-1. Holdet sluttede søndag af med en storsejr over på 17-1 over Holbæk.
Damernes 1. hold tabte knebent til Værløse og missede dermed muligheden for oprykning og sluttede på 3. pladsen.
Klubbens Seniorer fik rettet lidt op på en skidt start med en uafgjort lørdag imod Hjortespring og en sejr søndag 9-5 over CGC. Det ændrede dog ikke på, at holdet sluttede sidst, men undgår nedrykning, da divisonerne udvides i 2018.

Tillykke til de sejrene hold.
Der venter en ny spændende sæson i 2018, hvor jeg er sikker på, at alle hold vil blande sig i topstriden.
Henrik Johansen - Sportsudvalgsformand

Det blev en blandet weekend for klubbens Elite hold. Heldigvis var der flere sejre end nederlag.
For at starte med det bedste først. Klubbens to herrehold vandt kampene i weekenden.
1. holdet slog The Scandinavian 13-5 om lørdagen og fulgte det op med en storsejr på 17-1 over Storstrømmen om søndagen. 1. holdet kan dermed vinde rækken med sejre i de sidste to kampe.
2. holdet vandt 13-1 over Ree og fulgte det op med en 8-6 sejr over Hørsholm. Holdet mangler blot 1 point i de sidste 2 kampe for at sikre sig pulje sejren.
Hos damerne startede det rigtig godt om lørdagen, hvor vores bedste damehold (2. div) vandt 5-4 over lokal rivalerne fra Værløse. Søndag tabte holdet 6-3 til Midtsjælland. Holdet skal dermed vinde sidste kamp over Værløse ude, og samtidig skal Værløse slå Midtsjælland i deres sidste kamp. (Storstrømmen har trukket deres hold, derfor har vores hold kun en kamp tilbage).
Vores 2. damehold (kval-rækken) tabte desværre ude til Helsingør med 7-2, men ligger stadig på 1. pladsen og kan med 1 point i sidste runde runde imod Nivå vinde puljen. (Her har Furesø trukket deres hold).
Klubbens senior hold (2. div) har haft en dårlig start og tabte også begge kampe i weekenden til hhv. Hjortespring med 10-4 og dagen efter med 9-5 til Sydsjælland. Da DGU udvider divisionerne, er der ingen, der rykker ned i år, så holdet vil igen næste år spille i 2. div.
Så status her inden sommer pausen er, at vi har 4 hold, der kan vinde puljerne, og ingen hold kan rykke ud. Så godt har det aldrig set ud for klubbens hold inden de sidste spændende kampe i august.

BB 2013 08 23 KBU4152

Der er gode dage på golfbanen, og så er der lige de dage, hvor næsten alt går godt!!!
Mølleåen havde deres 4 elite hold i ilden i weekenden den 13. og 14. august, og 3 af holdene havde chancen for at vinde deres pulje.

Herrernes 2. hold, spillede for at slutte som runner up, da Hillerød allerede havde vundet puljen. Holdet spillede 7-7 ude imod Kokkedal lørdag og vandt sikkert hjemme 11-3 over Værløse, og dermed endte holdet på 2. pladsen i deres første sæson i 4. division. Der var debut til Rasmus Kragh, som delte sin match om søndagen og ligeledes debut til Henrik Christensen der startede med en sejr.,

Dame holdet
spillede puljefinalen ude imod Fredensborg lørdag og vandt 6-3 og blev dermed vinder af puljen. Søndag vandt pigerne med 9-0 over Nivå. Pigerne skal nu spille oprykningsspil til 2. division i starten af septemper på Greves golfbane.

Herrernes 1. Hold
havde et godt udgangspunkt inden de 2 kampe og kunne nøjes med en enkelt sejr. Herrerne vandt dog sikkert begge kampe stort, 12-2 ude over Frederiksund og 14-0 hjemme over Smørum. Holdet skal møde Søllerød i starten af september om at rykke op i 2. division på Sydsjællands Golfklubs bane.

Senior holdet
havde også mulighed for at vinde rækken, hvis man slog Helsingør ude om lørdagen. Det blev desværre et stort 12-2 nederlag, og dermed skulle man have hjælp fra Hjortespring, som skulle slå Helsingør, mens vi skulle slå Kokkedal hjemme. Kampen sluttede desværre 7-7 efter flere tætte opgør, som først sluttede på 18. green. Det betød, at holdet endte på 2. pladsen, efter at man havde talt indbyrdes matcher.

En stor weekend for Eliten med 2 gruppevindere og 2 runner up's.
Stort tillykke til spillerne og Michael Kaae Brund, som har arbejdet hårdt med spillerne hele året.
Henrik Johansen, Sportsudvalgsformand

Efter at have vundet puljen i midten af august, gik turen til Greve Golfklub den 3. september for at spille oprykningsspil. For at komme videre fra kvalifikationsrækken og op i 2. division, skal der spilles 18 hullers slagspil, hvor de 2 bedste singler og en foursome er tællende. Vi spillede mod 5 andre sjællandske hold om to pladser.

Holdet bestod på dagen af Karin Kragh, Louise Bækgaard, Alberte Thuesen, Julie Høj og Jeanette Hansen, hvor sidste nævnte spillede foursome.

Der blev leveret nogen flotte stabile runder i singlerne, og selv efter en lidt ærgerlig start, så kom foursomen godt tilbage. Det gjorde, at vi vinder oprykningsspillet med 8 slag ned til nummer 2.

På holdet i sæsonens løb har også været: Gry Valsø, Emma Bunch og Christa Jørgensen.

Vi glæder os alle til næste sæson, hvor der venter os nye og spændende udfordringer.

På vegne af elitepigerne
Jeanette Egedal Hansen

1.hold damer 2016

2. holdet - som faktisk spiller i 4. division efter oprykning fra kvalifikationsrækken sidste år - spillede lørdag 23. april 2016 ude mod Hillerød's 2. hold.
Foursome: Chr. Tarrild+Henrik Balle. Singles: 1. Chr. Kragh, 2. Morten Krogstrup, 3. Frederik Krogh, 4. Jonas Dindorph, 5. Henrik Johansen.

Lørdag den 3 september var vores test, at vi på Sydsjællands Golf Klub skulle sikre, at klubbens 1. hold Herre kunne vende tilbage til 2 division.

Slaget skulle stå mellem Søllerød og så naturligvis MGK.

Vi trak det længste strå efter at have vundet 3 singler og tabt 2 singler. Således var stillingen 6 - 4, dermed manglede vi 2 point for at sikre vores oprykning.

Både Søllerøds og vores foursome leverede fremragende spil.

Rasmus Brock og Philip Gløet som dannede makkerpar spillede forrygende, men især Morten Elvstrøm fra Søllerød sænkede det ene lange put efter det andet, som bare gjorde det hele ekstra udfordrende.

Dette kunne godt have frembragt frustrationer hos os, men Rasmus og Philip fjernede ikke foden fra speederen, og til sidst på 17 hul efter et missil af et drive fra Rasmus, knækkede de ellers godt kæmpende Søllerød herrer.

Nu var det altså en realitet, at 10 - 4 var den vindende score til Mølleåens Golf Klub i oprykningsspillet 2016.

Spillerne på holdet igennem sæsonen har været dannet af: Rasmus Brock, Philip Gløet, Bo Dueholm, Tobias Spodsbjerg, Anders Bonnichsen, Anders Bunch, Nicolai Holmer, Mikkel Bach og undertegnede.

Jeg glæder mig til 2017 sæsonen, hvor jeg naturligvis håber, at vi kan komme op i 1 division. Dette kræver dog, at vi alle er klar og i form fra første kamp, som tilfældet var her i år. Stor tak til klubben, sportsudvalget, Nykredit, Peder Jelsbak og ikke mindst spillerne.

Der skal ligeledes lyde et kæmpe hurra til vores dygtige piger, som sikrede billet til 2 division ligeså. Referat kommer fra anden kilde, men jeg er super stolt af vores piger.

Michael Kaae Brund

1.hold herre 2016

Elitedamer, kvalifikationsrækken
Så er første turneringsweekend spillet, og for damernes vedkomne var det med stor succes.
Lørdag drog vi til Hørsholm, i et noget køligt vejr, men det forhindrede os ikke i at uddele æg. En sejr på 9-0 i første kamp, og så var stilen lagt.
Søndag var det en tur til Nivå, i et lidt pænere vejr, og endnu en gang blev der uddelt klø med en sejr på 7-2.
Vi fører derved puljen, og vi glæder os til næste turneringsweekend i maj, hvor begge kampe er på hjemmebane.

Mølleåens Golf Klub
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rosenlundvej 3,

3540 Lynge
Tlf.: 48188631
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pro-shoppen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188636
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Restaurant Mølleåen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188605
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Gå til toppen