Log på

Deltagende par
Ægtepar
Samboende par
Mixed par - skal bestå af en dame og en herre (Behøver ikke være et ægtepar eller et samboende par) 

Man kan ikke skifte partner under den løbende turnering med mindre det godkendes af bestyrelsen.

Turneringsform:

Gruppespil:
I år spilles der kun Greesome Stabelford ! og der spilles hulspil.!

Der spilles i 2 grupper delt op efter HCP. Først spilles der gruppespil hvor de 2 bedste placeret i hver gruppe går videre til slutspillet. Er der lighed i mellem flere par når alle de indledekampe er spillet er det først indbydes kampe dernæst laveste HCP (Hcp opgørses når åbningsturnering afholdes)

Vinder: Der spilles maksimalt 18 huller. Vinder af matchen er det par, som vinder flest huller. Vinderparret får 2 kamppoint. Hvis matchen ender uafgjort, gives 1 kamppoint til hvert par.

Slutspil:
I slutspillet spilles der knockoutturnering, således af vinder af gruppe-1 møder 2 i gruppe 2 og vinder i gruppe 3 møder 2 i gruppe 4 osv. Se turnering plan.

Vinder: Der spilles til der findes en vinder, så er kampen lige på hul 18 forsætter man på hul-1 og bliver ved til man har fundet en vinder.   

 Greensome stableford.

Alle 4 spillere slår ud fra hvert teested. Hvert par beslutter derefter, hvilken bold de vil fortsætte med og derefter skiftes man til at spille denne bold til hullet er færdigt.

Stableford bruges som grundlag til at beregne, hvor mange point et par får på det enkelte hul. Hvis ingen får stableford point på et hul, er der ingen vinder af hullet, hullet deles, og boldene kan samles op. Det par, som får flest point, har vundet hullet. Parret tager IKKE sine point med til næste hul. Hvert hul bliver afgjort for sig.

Handicap. Parret spiller med et antal tildelte slag, der beregnes som et gennemsnit af parrets tildelte slag. Parrene spiller nu med de gensnitlige tildelte slag fordelt i henhold til hcp-nøglen på hullerne. Der skal IKKE nulstilles.

Eks: M har 15 tildelte slag og K har 16 tildelte slag. (15+16 )/2 = 15,5 = 16. Der rundes altid op.  Så parret har 16 slag. Altså 1 slag på hcp-nøglerne fra 1 til 16.

 Turneringsafvikling

De individuelle parmatcher afvikles i perioden 30. april til 24. september. Så se at få aftalt matcherne så hurtigt som muligt.

Det er en god idé at aftale en tid omkring 2 uger før den planlagte matchdato, så er det nemmere at få en aftale på plads og booke tid i Golfbox.

Hvis to par ikke kan blive enige om en spilledato, meddeles det til turneringsledelsen, som derefter fastsætter en dato. Hvis et par melder afbud til denne match, taber parret matchen. Er en match ikke spillet efter disse regler, får begge par 0 point.

Hvis et par udgår af en gruppe, bliver alle matcher mod parret sat som vundet, - også dem der allerede er afviklet uanset resultatet.

Det er tilladt at afvikle en match på en anden bane en Mølleåen blot begge parter er enige om dette.

 Scorekort

Scorekort til gruppespillet vil blive hængt op på vores opslagstavle og skal udfyldes efter hver match. Scorekortet afleveres i postkassen i Sekretariatet.

Der skal tydeligt skrives:

Dato, samt resultat.

Gør jer umage – vi kan ikke altid tyde scorekortene!

Information om Scorekort og resultater af slutspillet vil der blive informeret om når gruppe deltagerne er fundet, vi forventer at bruge golfbox til dette.

I skal ikke skrive resultaterne på de ophængte lister – det gør matchledelsen.

 Turneringsvindere

I hver række er der minimum præmie til nr. 1 og nr. 2. Står to eller flere par lige i gruppespillet, er det indbyrdes turneringer afgørende. Hvis de indbyrdes turneringer ikke kan afgøre placeringen, vinder parret med laveste handicap ved starten af turneringen.

 Afslutningsturnering og generalforsamling

Der vil være præmieuddeling for den løbende turnering samt generalforsamling ved Afslutningsturneringen.

Turneringsplan: Skematisk oversigt

Gruppespil:
I hver række vil der være 4 indledende puljer og efter gruppespillet vil 2 hold fra hver gruppe gå videre til slutspillet. Dette betyder at alle er garanteret 3 matcher.                                       

Gruppe spillet skal afvikles fra den 30. april 2019 frem til den 1. juli 2019!

Er der mere end 32 tilmeldte par, udvides først pulje-8 dernæst pulje-4, så pulje-7 og derefter pulje-3 osv.

Slutspillet:

Her spilles der knockout kampe og disse kampe skal afvikles efter denne plan: Kvartfinaler inden 19. august (7 uger), Semifinaler inden 8. september (3 uger) og finaler inden 24. september (2 uger). Der spilles også Greensome Stabelford i disse kampe.

Mølleåens Golf Klub
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rosenlundvej 3,

3540 Lynge
Tlf.: 48188631
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Pro-shoppen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188636
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Restaurant Mølleåen
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rosenlundvej 3,
3540 Lynge
Tlf.: 48188605
E-post: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Gå til toppen