Log på

Velkommen til sæson 2019 i Parturneringen

Her finder du information omkring Parturneringen i Mølleåen. Her er også beskrevet, hvordan I tilmelder jer til vores turneringer samt hvilke aktiviteter, der er i løbet af sæsonen 2019. 
Hjælp os til at få flere deltagere. Spred budskabet om sjove matcher og godt sammenhold. Husk at man også kan stille op som mixed par og ikke behøver at være ægtepar eller samboende, blot mand/kvinde.

Alle aktive medlemmer i MGK kan tilmelde sig årets løbende parturnering. 
Vi starter året med en Åbningsturnering søndag den 29. april. 
I år har vi beslutte at lave en ny turneringsform i den løbende turnering, således at vi spiller et indledende gruppespil og derefter går man over til et slutspil med som er en Knockout turnering. 

Gruppespil:
Der spilles der kun Greesome Stabelford ! og der spilles hulspil.! Der spilles i 2 grupper delt op efter HCP. Først spilles der gruppespil hvor de 2 bedste placeret i hver gruppe går videre til slutspillet. Er der lighed i mellem flere par når alle de indledekampe er spillet er det først indbydes kampe dernæst laveste HCP (HCP opgørses når åbningsturnering afholdes) Vinder: Der spilles maksimalt 18 huller. Vinder af matchen er det par, som vinder flest huller. Vinderparret får 2 kamppoint. Hvis matchen ender uafgjort, gives 1 kamppoint til hvert par.

Slutspil:
I slutspillet spilles der knockoutturnering, således af vinder af gruppe-1 møder 2 i gruppe 2 og vinder i gruppe 3 møder 2 i gruppe 4 osv. Se turnering plan. Vinder: Der spilles til der findes en vinder, så er kampen lige på hul 18, forsætter man på hul-1 og bliver ved til man har fundet en vinder.  

Turneringen slutter den 24. september.

Afslutningsturneringen er den lørdag den 29. september.
Man kan selv vælge om man vil deltage i alle 3 turneringen eller bare nogle af dem. 
Tilmelding til alle 3 turneringer skal ske via Golfbox.

Deltagende par:
Ægtepar
Samboende par
Mixed par - skal bestå af en dame og en herre (Behøver ikke være et ægtepar eller et samboende par)

Løbende turnering:
Alle kampe spilles som hulspil og der spilles Greensome-Stableford. Stabelford point bruges kun til at afgøre om man vinder, deler eller taber et hul. Se turnerings regler

Prisen for den løbende turnering er: 250 kr. / pr. par.

Tilmelding og betaling
Sker via Golfbox.

Betaling for deltagelse er 250,- kr. pr par. 
Tilmelding og betaling skal ske senest den 23. april 2019.

Mvh - Bestyrelsen for Parturneringen
Kirsten Hansen, 40229978, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Willy Hansen, 40360181, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Kirsten Lyngsdal, 61108720 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller
Jan Lyngsdal eller 21717216 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Gå til toppen