Log på

StartpakkeMed en startpakke, bliver du introduceret til golf på bedste vis med undervisning, lånt udstyr og samvær med andre golfspillere.

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.6
Golfen Dag 2018 Vi håber, du vil besøge os denne dag fra kl. 12.00, så vi kan vise dig Mølleåens Golf Klub. Vi mødes på græsplænen overfor parkeringspladsen ved Mølleåens Golf Klub.

Tilmeldingsskemaet nedenfor bedes udfyldt.

Dagsprogram

Kl. 12.00 - 16.00 ÅBENT HUS

Hvis du møder op inden kl. 14.00 vil du kunne når hele vores program: introduktion til klubben – driving range – indspil – putting – spil på banen. 

Hvad skal jeg have på?

Det handler ikke om stil, glamour eller dresscode.

Tag noget behageligt tøj på samt fornuftigt fodtøj - mere skal der ikke til.

Du kan låne det nødvendige golfudstyr af os. Du er naturligvis velkommen til at medbringe eget eller lånt udstyr, hvis du har mulighed for det.

Hvem skal jeg tage med?

Golf er en social sport, som kan spilles på tværs af køn, alder og niveau. Det er golfens helt unikke handicapsystem, der giver golfspilleren et antal ekstra slag på banen afhængig af golfspillerens niveau, som gør det muligt, at alle kan spille mod og med alle. Du behøver derfor ikke lede efter en ligeværdig partner, du kan spille med. Du kan tage enhver med, og I vil alle få en god golfoplevelse.

*Krævet information.
Tilmelding til Golfens dag 22. april
Navn * Her skriver du dit navn
Din e-mail * Her skriver du din e-mailadresse
Mobil tlf * Skriv dit mobilnr. eller fastnetnr.så vi kan kontakte dig
Alder Her skriver du din alder. Det er kun af hensyn til sammensætningen af grupperne.
Eget udstyr? Fortæl os om du har dit eget golfsæt
Ønsker Har du yderlige oplysninger, eller har du specielle ønsker i forbindelse med starttidspunktet, eller der der een du ønsker at spille med, så skriv en melding her.
Gå til toppen